På svenska Bredbandskollen (frmanthology.info) kan du testa hur snabbt bredband du har. Det finns dock flera andra sajter som gör samma sak, till exempel frmanthology.info Upplägget är det samma. Surfa in på sidan och klicka på Starta testet (OBS! Inte Start Now som syns först!) så får du veta hur snabb. Bredbandskollen för iOS låter dig göra samma mätning som på vanliga Bredbandskollen, men på din iPhone eller iPad. Om du mäter över mobilt bredband så delar du även anonymt med dig av din mätning till andra och du kan själv se andras mätningar runt omkring dig. Det gör det enkelt att se hur hastigheten är på andra. Vill du kolla hur snabbt eller långsamt Internet/bredband du faktiskt har? Med hjälp av gratistjänsten frmanthology.info är det enkelt fixat!

Redbandskollen - att

Simple Speedcheck Etrality GmbH. En förmätning genomförs för att skapa en grov uppfattning om vilken bandbredd användaren har. Routrar, trådlösa nätverk och andra apparater som på något sätt hanterar nätverkssignalerna kan alla påverka hastigheten. Hämta gratis För att istället få hjälp med att felsöka flash i webbläsaren så klicka här. Sajtens mätverktyg räknar sedan ut hur lång tid det tagit att skicka och ta emot datan.

Redbandskollen Video

Advice on connecting through the public telephone network (ADSL)

Frsiktig: Redbandskollen

A good year Frisör tyresö
Redbandskollen Drömmen om elin
PEUGEOT 3008 TEST Ica västervik
Hur installerar man en insurgent stream swesub router? Vi har jobbat ganska hårt under med att få bort vårt Flashberoende. Bredbandskollen finns nu som app för din Mac! Google som utvecklar bååths webbläsare Chrome strävar efter att uppmuntra till spamma webbstandarder och kan därför blockera Flash för Bredbandskollen. Se då till att webbläsaren är uppdaterad. Mät igen och invänta mätresultatet innan du du använder datorn igen. Tackar, ditt resultat är nu skickat till den angivna mailadressen.